14.8.10

Doar o luna.


Abia azi m-am trezit. Mai este o luna pana incepe scoala!
Cand s-a terminat saream intr-un picior de bucurie ca o sa am timp de scris, de citit, ca nu o sa-mi vad colegii 3 luni minunate, dar acum imi vine sa urlu ca n-am ce face.
Mi-am petrecut vara ori plecata ori in fata calculatorului pe net. Mi-e dor de vara trecuta cand stateam in mall cu Anca si barfeam pe toata lumea. Mi-e dor sa mananc mancare proasta de la fast-food si sa rad cu fetele. Si mai am doar o luna ca sa fac asta. O luna care probabil nu o sa fie atat de roz.
O sa merg in tabara de muzica peste doua saptamani(uraa!! T_T). Si pe 13 septembrie merg la scoala. Sincer ma bucur ca incepe scoala, vara asta nu a fost asa cum as fi vrut, lumea a avut chef de cearta, in timpul scolii era mai bine ca lumea nu avea timp ce cearta.
Si azi mai e si 14, peste fix o luna Andreea face 2 ani de cand a murit, nu pot sa cred ca timpul trece atat de repede. Acum 2 ani pe vremea asta eram cu ea plina de viata la nunta si o luna mai tarziu cu o zi inainte sa inceapa scoala ea a plecat fara sa se mai intoarca vreodata.
Bun gata, deja devin trista si nu vreau asta. Vreau sa ma bucur de luna care a mai ramas.

2 comentarii:

Amarena spunea...

Chiar ca timpul trece f repede :|
Si eu mi-am dorit atat de mult vacanta si acum am ajuns sa ma cam plictisesc.
Chiar daca nu stiu cine e Andreea, povestea pare trista :(
Ai grija la tastare ca nu arata prea bine greselile alea.

Luna spunea...

Măi, timpu' trece foarte repede pentru toţi şi e oribil uneori!
Las-o pe Andreea acolo unde e şi zâmbeşte. Morţii cu morţii şi vii cu vii. (aşa-mi zicea un bătrân odată).

Un produs Blogger.