29.8.10

Lucky.

Deci pot sa spun ca sunt foarte norocoasa!
Astazi a fost prima zi de tabara. Si eu nu aveam pretentii la instrument, spuneam ca as vrea chitara, dar ma multumeam si cu altceva, in timp ce Andrei si Claudia vroiau amandoi chitara. Am mers sa ne luam ecusoanele(defapt eu le-am luat pentru toti trei) si ghiciti ce, eu am nimerit la chitara in timp ce ei nu. Si mi-au zis ca am un noroc chior cum n-au mai vazut pana atunci.
Plus ca au mai fost si alte ocazii cand mi s-a aratat cat noroc pot sa am! Mi s-a spus odata ca in viata poti sa fii cel mai mare geniu, dar daca nu ai un pic de noroc degeaba ai minte. Era un text scris de Ion Luca Caragiale "Norocul si Mintea" in care erau personificate aceste doua insusiri, iar autorul a demonstrat ca fara noroc degeaba ai minte si pot sa spun ca are dreptate.

5 comentarii:

Luna spunea...

Uh, drăguţ că ai noroc. Şi măi, Caragiale ăsta era şi el umpic deştept şi avea şi umpic de noroc. :)

Amarena spunea...

Da, sunt de acord cu ideea cu un pic de noroc :)
Deci acum ai inceput sa inveti sa canti la chitara?

Our School spunea...

Da, acum stiu cat de cat sa cant al chitara, nu mai trag da o nebuna de corzile ei :))

Amarena spunea...

Bun :))
E frumos sa stii sa canti la un instrument. Pe mine ma atragea pianul, nu stiu de ce, dar nu am avut asa mari inclinatii de artista :)) Imi place mai mult sa admir arta, decat sa o creez.

Our School spunea...

Si eu spuneam ca imi place mai mult sa-i ascult pe ceilalti cand eram prin a doua si nu aveam timp de muzica pt ca aveam concursuri la mate si pe atunci erau viata mea, dar uite ca am ajuns sa castig ca solista mai multe premii, cant la pian de un an si vreo 3 luni, stiu sa cant la blockflote soprano si tenor, la chitara si la clopotei clasici :))

Un produs Blogger.