18.8.10

O papusa pe ate.


Tocmai mi-am dat seama cat de evidente erau unele lucruri, iar eu pur si simplu nu mi-am dat seama pana nu mi-a spus mama. Si cand ma gandeam ca totul e o "fericita" conincidenta. Da de unde! Mi-as fi dorit sa nu ma fi inselat, dar nu se poate.
Lumea cand isi formeaza o parere nu si-o mai schimba.
Am vazut ca profesorii stiu ce clasa sa aleaga ca sa obtina "puncte" in plus. Mi-am dat seama ca toti aleg clasa noastra pentru ca sunt eu acolo, nu vreau sa par importanta, dar asta e adevarul, si mama nu e singura care a observat asta. Multi profesori ne-au luat clasa pentru ca ei stiu ca eu sunt dispusa sa merg la orice concurs si eu ei sanse sa castige "puncte".
Acum stiu de ce toata lumea ma tine in puf in scoala aia! Toti sunt profitori! Ei stiu ca daca eu reusesc sa imi mentin media 10 si o sa fiu prima pe judet o sa el aduc lor faima, scolii in mod special. Sincer, acum ca am aflat ma simt putin dezamagita si...
Ma simt folosita!
Parca as fi o papusa de aia de la teatru care e controlata cu ajutorul atelor.

3 comentarii:

Amarena spunea...

AH, asta suna asa de aiurea :|
E aiurea sa obtii ceva pe efortul altcuiva.
Totusi nu cred ca merita sa renunti la visul tau de a termina cu 10, numai pentru a nu iesi si altii cu beneficii din asta.
Gandeste-te mai mult la tine si nu la ei.

Our School spunea...

Da stiu, nici nu m-am gandit vreo secunda sa renunt la visul meu de a termina cu 10 pe linie doar ca sa-i impedic pe ei sa obtina ce vor, daca ar fi fost vorba de altceva poate, dar visul eu nu mi-l sacrific.

Luna spunea...

Măi, dacă te duci la nu ştiu ce concurs şi câştigi nu ştiu ce loc sau medalie, nu eşti si tu mândră? Nu te duci să te lauzi pe la cunoscuţi cu treaba asta? Indiferent câtde profitori sunt profii, dă-le pace şi foloseşte-te de avantaju' că se preocupă. Gândeşte-te că sunt şi persoane mai puţin "iubite" care vor să fie băgate în seamă de profesori da' totuşi aceştia îi îndepărtează.

Un produs Blogger.