27.8.10

Pentru mine.


"When you`re loking to the sky, remember, butterflies live just one day."
M-am tot gandit la ce s-a intamplat in jurul meu si am ajuns la o concluzie, mi-am pierdut timpul incercand sa fug de viata reala. M-am legat prea mult de viata mea virtuala si am uitat ca totul e doar o pagina de internet ce poate fi stearsa cu usurinta. Mi-as fi dorit sa nu fi cautat niciodata mai multe informatii despre o carte, sa nu fi dat niciodata de forumul Td si asa nu as fi ajuns sa imi petrec atat de mult timp pe net, dar nu regret timpul petrecut pe acel forum, mi-am facut prieteni si am fost toti ca o familie ceva mai mare, pot sa spun ca a fost singurul forum  pe care m-am simtit cu adevarat bine.
Acum imi dau si eu seama ca nimeni si nimic nu merita sa te atasezi atat demult incat sa te doara cand se termina totul. Trebuie sa treci prin multe ca sa-ti dai seama ca prietenii tai nu sunt defapt ai tai, ci sunt niste simple persoane care ajung in viata ta la fel de repede cum pleaca. Mi-am dat seama ca trebuie sa traiesc fiecare zi si sa ma distrez pentru ca nu se stie cand o sa se termine totul.
Acum abia astept sa inceapa scoala. Vreau sa fie 13 septembrie si sa-mi vad colegii si sa le spun ca mi-au lipsit. Vreau sa dau anul asta tot ce e mai bun din mine si sa reusesc sa fac ce mi-am propus de mica, sa le demonstrez celorlalti ca eu nu traiesc in umbra nimanui, si ca nu am nevoie de nimeni si nimic ca sa fiu cea mai buna.
O sa las in urma tot ce inseamna forumuri si prietenii virtuale si o sa ma axez mai mult pe prieteniile reale. O sa continui sa scriu la ficurile mele si o sa incerc sa le fac cat mai bune, si nu ca sa le arat cuiva, o sa le scriu pentru mine, pentru ca viata asta e prea scurta ca sa nu fac ceva si pentru mine. Am petrecut atata timp incercand sa ii multumesc pe cei din jur incat am uitat sa fac ceea ce-mi place, am uitat sa scriu din placere, am uitat sa cant pentru ca asa vreau eu, devenise totul monoton si faceam totul pentru ca asa vroiau cei din jurul meu, dar am si eu o limita, si tocmai am descoperit-o.

2 comentarii:

Amarena spunea...

Cred ca e vorba despre FF si imi pare rau ca ai ajuns sa scrii un asa post pe blog.
Totusi nu sunt de acord ca ar trebui sa dai mai multa atentie relatiilor reale, mie mi se par la fel de reale si prieteniile care le-ai legat pe forum pt ca am observat ca sunt si persoane cu care te intelegi foarte bine.
Sper ca faza cu fic-urile nu inseamna ca nu le vei mai posta pe forum :-? sau ca te retragi :|
Si da, uneori e atat de rau sa te atasezi mult de ceva si sa vezi ca totul se poate termina imediat.

Our School spunea...

Da sunt persoane ca Yana, Lecsa, cu care ma inteleg super bine si bineinteles ca ele fac parte si o sa faca mereu parte din viata mea reala. Nu o sa le dau la o parte si nici nu as vrea.
A nu, nu la asta ma refeream. O sa-mi postez in continuare ficurile pe forum, doar ca spuneam ca pana acum a simteam oarecum ciudat cand scriam si uitam sa scriu pentru ca asa imi place mie sa scriu. Si nici nu ma retrag, nu mi-a trecut asa ceva prin cap, tin la funny, dar pur si simplu am nevoie de o pauza dupa tot ce s-a intamplat.

Un produs Blogger.