24.8.10

So cute.


Am zis de ieri ca fac un post despre cum a fost la nunta verisoarei mele, dar mi-a fost cam lene.
Deci, la inceput nu trebuia sa mergem la biserica, dar pana la urma am mers si eu am stat mai mult pe afara decat in biserica, era foarte cald si nu puteai sa stai acolo.
Apoi am mers la sala, era foarte frumos aranjata, cu verde si mov(tata se asorta cu sala, ca era imbracat cu o camasa mov, defapt marea majoritate a barbatilor de acolo erau imbracati in mov, habar n-am de ce). La inceput nu prea am dansat, eram pe tocuri si va dati seama ca nu prea puteam sa dansez, dar dupa ce m-am schimbat in sandalutele mele cu talpa joasa am dansat de ma facut bataturi in talpa.
Ce pot sa spun m-am distrat foarte tare, pacat ca eu eram intre varste, adica nu eram nici copil, da nici cat ailalti nu eram, asa ca a fost mai dificil sa ma integrez ca sa spun asa.
In poza de al inceputul postului sunt eu si ea. Ce pot sa spun, mi-a placut foarte tare rochia ei, si ii doresc sa fie cat mai fericita.
P.S: Azi mi-am taiat unghiile :(( Tin doliu pentru ele si le-am facut negre. ;))

3 comentarii:

Amarena spunea...

Tare faza cu doliul :)) dar acum ca zici imi amintesc si eu cand le-am taiat acum cateva saptamani mici de tot le-am facut negre, fara un scop anume :))
Cat de inalta esti :D
Ma bucur ca a fost dragut la nunta ^_^

Our School spunea...

Nu sunt chiar atat de inalta, sunt mai mica decat verisoara mea de inatltime, dar pt ca eu purtam tocuri si ea nu s-a vauzt ca si cum eu as fi fost mai inalta.

Iar unghiile, hm, pai arata foarte bine in negru, stiu multe persoane care si le fac asa, chiar daca nu s-au gandit ca eu ca un fel de doliu dupa ce iti tai unghiile :))

Luna spunea...

Ştiu cum e cu "integrarea" la o nuntă. Am fost şi eu anu' trecut şi a fost destul de ciudat că toţi aveau douăzeci şi ceva. Eu eram singura care avea paişpe cred că.
Ps: Condoleanţe pentru unghii, numa că acu' au crescut la sigur.

Un produs Blogger.