29.9.10

Internetul dauneaza grav sanatatii.

Am ajuns la concluzia ca calculatorul dauneaza grav sanatatii mele. Cat am stat fara calculator in exces ma facusem bine, acum iar am icneput sa ma simt rau si am gasit si explicatia, asa ca o sa renunt din nou la calculatorul in exces.
Daca tot m-am apucat sa fac postul asta sa mai spun cateva lucruri care sunt cam in acelasi subiect.
N-am mai intalnit oameni asa batuti in cap cum am intalnit pe unele forumuri in ultimul timp! Frate lumea ori citeste aiurea un post, ori face favoritisme, ori se ia de tine ca n-are ce face! Pe bune ma seaca deja! Si ca sa dau un exemplu concret pe funny se fac mai niste favoritisme de te uiti crucis! Userii simple sunt tratati foarte aiurea cand vine vorba de datul avertismentelor la ficuri, pentru ca ei anunta ca au vreo problema si bla bla la fel ca si moderatoarele, doar ca ei primesc avertisment imediat dupa ce s-a facut saptamana, in timp ce unele moderatoare nu primesc mai ca na sunt moderatoare(spun unele pentru ca sunt si moderatoare corecte). Si daca eu spun ceva, gata! Mi se sare in cap ca sunt nu stiu cum, ca nu-mi fac treaba de moddie, ca inteleg aiurea, ca imi place mie sa am ultimu cuvant si alte chestii de genul asta. Cum sa nu ma enervez? Imi vine uneori sa le spun cateva si sa incep o discutie la parere proasta de sa se uite si dracu` crucis la ce pot sa scot pe gura, dar nu eu ma abtin. Si de ce o fac? Pentru ca nu vreau sa implic si lume nevinovata. Dar oricum e degeaba pentru ca "un singur mar putred" e suficient.

28.9.10

Avon.

Cred ca toata lumea a auzit de Avon, nu? E o firma americana de produse cosmetice(in general, desi sunt si cateva bijuterii in brosura), retele produselor sunt americane deasemenea, dar produsele sunt europene, adica se fabrica la noi in UE. Au niste produse destul de bune si sunt foarte cumparate chiar si in randul nesalariatilor ca mine care le mananca banii parintilor.
De ce am facut postul asta? Pai am vrut sa stiu in ce m-am bagat. Mai nou am devenit reprezentant Avon, bine mama e reprezentantul in acte, dar eu sunt defapt cea care face comenzile si convinge lumea sa dea banii pe produsele din catalog. Nu-mi iese mie prea mult, dar macar fac un ban cinstit, cum spune mama. Ca pana acum nu-i faceam cinstit, asa spune ea, ca ii luam de la tata si nu faceam niciun efort ca sa-i castig, nu ca acum as face.
Prima mea comanda a constat intr-un parfum pentru mine de 125 de lei, nu sunt tocmai intreaga la minte, imi iau niste parfumuri de iti vine sa crezi ca fac baie in bani, dar merit si eu sa ma rasfat uneori...

25.9.10

Au fost.

Uneori imi lipsesc vechii prieteni sau unele persoane care au trecut prin viata mea si au lasat ceva special in ea, o amintire pe care sa o revad mai tarziu. Spre exemplu acum imi lipseste Rux` care acus face si ea 14 ani, peste vreo 2 luni, imi lipseste Ruxy mica cu care n-am mai vorbit de un car de ani, dar care odata imi era o prietena foarte buna si era singura in care aveam suficienta incredere incat sa-i spun orice. Nu cred ca am mai intalnit nici pana acum o persoana in care sa am mai multa incredere decat am avut un Ruxy. Mi-e dor de Ada si regret ca nu am sunat-o cand am avut ocazia, poate asa am fi tinut legatura.
Fetele astea trei mi-au fost niste prietene adevarate si chiar puteam sa vorbesc cu ele cand aveam o problema sau pur si simplu cand vroiam sa vorbesc cu cineva. Rux` are obiceiul acum sa te ia la misto daca ii povestesti ceva mai personal, s-a schimbat de cand sta cu gasca aia de buni de nimic din liceul ei. Acum daca o sa citeasca asta, ceea ce nu cred, probabil o sa spuna ca nu-i adevarat, dar eu stiu ca-i asa. Ea era total diferita inainte sa capete niste obiceiuri rele de la cei cu care umbla. Ea e singura cu care am mai vorbit dupa ce legaturile sau racit. 
Astea ar fi persoanele din lumea virtuala, dar am avut o foarte buna prietena si in lumea erala cu care n-am mai vorbit de mai bine de un an. Andreea, fosta mea colega din I-IV care in prima zi de scoala statea in fata mea. Am fost bune prietene mult timp si dupa ce s-a terminat a patra, dar dupa un timp totul s-a rupt pentru ca timpul nu ne-a permis sa iesim ca inainte si sa vorbim ore intregi.
Dar trecutul nu o sa revina ca sa-mi recapat eu prietenii...

23.9.10

Prea mult.

Deci orele la scoala imi ocupa tot timpul si acasa! Ne dau teme de zici ca suntem niste robotei de aia care umbla liberi pe strada! Plus ca de pe 30 mai incepe si CEX-ul! A si sa nu uit am si repetitie la cor joia si sambata si sunt solista deci nu prea pot lisi. Minunat, n-am ce spune, dar m-am legat la cap singura ce sa fac. Si ne intindem frate cu testele initiale pana pe 4 octombrie. De ce nu dau toti in aceiasi saptamana ca sa scapam de ele? Eu una sunt satula de ele, din prima zi si pana acum tot dam teste si mai trebuie sa dam si maine unu, si luni si tot asa pana pe 4 octombrie.
Am niste colegi prefacuti, ma rog unii din ei. Se barfesc unii pe altii pe la spate da in fata profilor sunt toti numai zambete, numai cativa mai spunem ce gandim restul au grija sa se dea bine pe langa altii. Deja ma enerveaza. Si nici nu suntem o clasa unita, fiecare e pe cont propriu numa cand vine vorba de teste toti ma iubesc ca le pot da sa copie, da de-al dracu ca nu le mai dau! Adica azi la engleza profa il felicita pe Tudor ca a facut o tema excelenta cand defapt trebuia sa ma felicite pe mine! Si nu mi-e ca l-a felicitat pe el mi-e ca nici multumesc nu a zis! Asta e cel mai deranjant lucru ca eu ii ajut da nu spune unu multumesc.
Trecand peste deja am reusit sa impresionez profii noi, deci asta e bine. In scurt timp nu o sa mai fie nevoie sa invat la unele materii, simple raspunsuri la ore o sa-mi aduca cate un 10.
Am avut si saptamani mai rele de atat, o sa merg mai departe ca intotdeauna. Pana in decembrie trebuie sa ma hotarasc daca sa dau la istorie sau geografie, dar chiar nu stiu la ce sa dau.

17.9.10

Fericescu.

Toata lumea e fericescu mai! Numa eu nu sunt asa! Da nu-i deloc corect! Toata lumea e "in love" cum se zice acuma numa eu stau pe tusa! Nu ca as vrea sa ma indragostesc iar, dar mi-ar placea sa fiu si eu asa fericita ca cei din jurul meu, nu ca eu as fi trista, dar nu am energia lor. Parca fiecare zi care trece imi mai taie din portia de energie.
Oricum m-am decis sa fiu iar activa pe Funny. De ce? Pai m-am saturat sa le fac pe plac unora care nu ma suporta, daca ar fi fost in ziua aceea printre ei si o persoana care sa-mi fi vrut binele cu adevarat poate nu m-as reapuca acum, dar nu a fost si cum am fost incurajata de cativa ma decis sa ma reapuc de postat. Vreau sa castig most activ pe septembrie si numa mama m-ar putea opri.(cu programu ei de stat la pc) Deci pazea ca m-am intors si nu ma mai las usor!
Asta a sunat ciudat, dar nu-mi prea pasa. Acum vreau sa fiu si eu fericescu!

14.9.10

Inapoi la scoala.

Da, a inceput noul an scolar, desi profa de fizica ne-a zis ca abia de maine normal incepe.Deci mi-a schimbat dirigintele, am o diriga acum, suna ciudat si cand imi aud colegii: "Ma!! Vine diriga!" imi vine sa ma dau cu capu de toti peretii. Nu-mi place ca nu-l mai am pe dirig, el ne invoia si ne facea toate poftele cu ea nu stiu daca o sa reusim sa mai fim renumiti pentru invoit. Asa la prima vedere e ok, dar mai vedem noi mai tarziu. In mod special la primavara cand se incalzeste si se reia dusmania dintre A si B.
Am profa noua la geografie, e aiurea rau! Ne-a dat test din prima zi! Si chestia e ca ne-a dat din ce am facut anu trecut si noi anu trecut am facut o branza si jumate ca aia intarzia la ora mereu. La test eu ma rog sa iau un 8, ca daca ni-l trece in catalog m-am ars rau de tot. Adica ne-a dat caracterizarea Africii, cine a facut asa ceva in a saptea? Clar nu 7A! Noi am facut-o sa planga pe aia de anu trecut, daca anu asta nu fuge asta de la noi din scoala sa nu-mi spuneti mie Ala (daca nu se ocupam noi de asta o face C-ul deci nu-i problema).
Asa si la Istorie si Cultura civica am profa noua! Da e prea tare! E asa de dulce si simpatica! De ce nu sunt toti asa? Ea a avut o singura pretentie, sa nu intarziem la ore. Asta da profa de gasca! Pun pariu ca nu are mai mult de 22 de ani!
In rest mai am de cunoscut catova profi si sunt revoltata ca mi-a pus o ora de muzica la doua saptamani! Da nu-i posibil asa ceva! E o mare tampenie, putea sa-mi puna muzica in loc de sport ca si asa am doua ore. Asa si nu am colega noua, cred ca ne-a vauzt la deschidere si s-a speriat si nu a mai venit. Apropo la deschidere am tinut discurs, a fost oribil! Si inca o chestie, colegii mei sunt inalti! M-au intrecut! Adica eu am 1.75 va imaginati ce girafe am in clasa daca sunt mai inalti ca mine?

7.9.10

Bum!

M-am saturat! Pur si simplu au si nervii mei o limita. M-am saturat sa suport tot ce spun ceilalti si sa fiu eu aia  care incearca sa tina totul in limitele bunului simt. Eu am lasat de la mine, bun si cu ce a ajutat asta? Se ajunge mereu in acelasi punct! Nu conteaza ca eu las de la mine lumea tot pe mine ma vorbeste de rau. 
Si pot sa dau nume nervilor mei in momentu asta: FF. Ma enerveaza ca nimeni nu-i vede pe ceilalti cand gresec de o mie de ori, ma vad pe mine in schimb cand gresesc odata. Si atunci toata lumea imi sare in cap! Nici treaba de moddie nu pot sa mi-o fac frate ca nu le convine lor cum dau eu avertismente, da ce ar trebui sa-i ridic in slavi  si sa-i rog frumos sa puna next la ficurile lor? 
Vorbeam cu o prietena recent(nu dau nume) si m-a intrebat de ce nu renunt. Oh! Simplu! Sunt eu al naibii si nu le fac calea usoara. (Ca si asa pe ei ii doare undeva de parerea adminelor din cate mi-am dat seama si ele nu pot face nimic.) Atata timp cat sunt moddie am si eu un cuvant de spus pe forumu ala, pot sa dau avertismente la ficuri cand s-a facut saptamana si asa mai departe si pot sa ii enervez un pic, oricat de putin. Sa vada si ei cum e sa suporti zi de zi aceleasi comentarii stupide si aceleasi persoane care-ti freaca nervii. 
Mai nou se ia lumea de mine ca eu sunt singura care spune nu cand vine vorba de accesul userilor la privat. Ete scart! De parca m-ar interesa pe mine, eu mi-am bagat in grup userii pe care i-am vrut de acuma putin ma intereseaza.
Gata! M-am descarcat. Chiar nu mai puteam tine in mine prea mult. Si asa nu ma simt deloc bine in ultimele zile, nu vreau sa ma imbolnavesc mai rau pentru ca ma enervez. De acum am zis ca nu o sa-mi mai pese. O sa-i tratez si eu asa cum ma trateaza ei pe mine: cu sictir, scarba si multa nerusinare.

4.9.10

Slabiciune.

Ma simt slaba, foarte slaba. Credeam ca nu o sa ma mai indragostesc pentru mult timp de acum in colo, dar uite ca nu. Credeam ca o sa-mi placa de acel baiat mai mult timp, dar nu. M-am indragostit din nou. Iac! Nu-mi place sa fiu indragostita, ma simt moale si slaba si e un sentiment ingrozitor! 
De fiecare data cand am fost cu adevarat indragostita a fost oribil. Nu-mi place asa. Imi place sa fiu sigura pe mine, sa fiu hotarata si sa ma impun, nu sa ma las manipulata, de asta nici nu cred ca m-as avanta prea curand intr-o relatie care sa fie bazata cu adevarat pe iubire. Plus ca mi se pare prostesc la varsta mea sa ma indragostesc, adica am doar 14 ani! Cum spunea cineva odata: "Trebuie sa gusti din toate aromele vietii ca sa stii care-ti place cel mai mult".
O sa-mi treaca, eu asa sper. adica o sa-l revad abia in vacanta de Pasti, deci mai e muuult si bine pana atunci si sper sa scap de boala asta. E atat de ingrozitor sa te simti slaba. O sa uit si o sa trec mai departe, pentru ca iubirea nu-i de mine inca.

3.9.10

Cluj.

Azi am avut o preselectie pentru o tabara de muzica care se va tine in Cluj. Am tremurat din toate incheieturile cand m-a ascultat pe mine, nu stiu mi-a fost frica ca nu m-ar fi acceptat. Eu sunt obisnuita sa castig mereu, deci va dati seama ca as fi avut o zi foarte proasta zi daca nu as fi intrat. Dar am intrat si asta conteaza! Siii nu am intart singura am mai convis lume sa vina la preselectie si pam pam pam uite ca a intrat.
Deci... in vancata de Pasti merg la Cluj! Stiu ca nu trebe sa-mi fac iluzii ca pana atunci mai e mult si asa mi-am facut iluzii si acuma ceva timp cand trebuia sa merg la concurs la Satu mare, dar de data asta e mai sigura plecarea.
O sa fie super! Prevad asta, chiar daca eu sunt aa cum sa spun, mai ciudata. Adica nu prea-mi place sa plec de acasa unde am tot ce-mi trebe. Asa ca cine e din Cluj sa spuna ca poate cine stie reusim sa ne intalnim.

1.9.10

September.

Ieri a fost ultima zi de vara, am fost trista si vesela in acelasi timp, nu stiu starea mea e la fel ca vremea, schimbatoare, in ultimele zile m-am simtit foarte rau. Septembrie, e deja prima zi din septembrie. Nu pot sa cred ca mai sunt aproximativ treisprezece zile si incepe scoala. Mi-e dor de colegi, dar nu mi-e dor de grijile pe care le ma in timpul scolii, as vrea ca scoala sa insemne doar prima zi, atunci cand mergi te vezi cu colegii si razi putin cu ei, apoi gata! Incepe din nou vara si poti sa stai iar la soare fara sa ai vreo grija.
A trecut timp atat de repede! Nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa fiu a opta, nu vreau! Ar fi frumos sa ma trezesc maine si sa-mi dau seama ca totul a fost un vis, dar nu va fi asa, realitatea isi face simtita prezenta in fiecare minut.
In schimb imi place toamna, e un anotimp cand nu trebuie sa-mi fac griji ca-mi va fi cald sau frig sau ca trebuie sa ma imbrac gros. Un hanorac peste un tricou cu maneca scurta ajunge, iar adidasii sunt mai mult ca bine veniti la fel ca si blugii lungi si pantofii mei favoriti cu toc. Primavara e anotimpul meu favorit, poate de asta imi place toamna, pentru ca se aseamana intr-un fel ca vreme.

Un produs Blogger.