25.9.10

Au fost.

Uneori imi lipsesc vechii prieteni sau unele persoane care au trecut prin viata mea si au lasat ceva special in ea, o amintire pe care sa o revad mai tarziu. Spre exemplu acum imi lipseste Rux` care acus face si ea 14 ani, peste vreo 2 luni, imi lipseste Ruxy mica cu care n-am mai vorbit de un car de ani, dar care odata imi era o prietena foarte buna si era singura in care aveam suficienta incredere incat sa-i spun orice. Nu cred ca am mai intalnit nici pana acum o persoana in care sa am mai multa incredere decat am avut un Ruxy. Mi-e dor de Ada si regret ca nu am sunat-o cand am avut ocazia, poate asa am fi tinut legatura.
Fetele astea trei mi-au fost niste prietene adevarate si chiar puteam sa vorbesc cu ele cand aveam o problema sau pur si simplu cand vroiam sa vorbesc cu cineva. Rux` are obiceiul acum sa te ia la misto daca ii povestesti ceva mai personal, s-a schimbat de cand sta cu gasca aia de buni de nimic din liceul ei. Acum daca o sa citeasca asta, ceea ce nu cred, probabil o sa spuna ca nu-i adevarat, dar eu stiu ca-i asa. Ea era total diferita inainte sa capete niste obiceiuri rele de la cei cu care umbla. Ea e singura cu care am mai vorbit dupa ce legaturile sau racit. 
Astea ar fi persoanele din lumea virtuala, dar am avut o foarte buna prietena si in lumea erala cu care n-am mai vorbit de mai bine de un an. Andreea, fosta mea colega din I-IV care in prima zi de scoala statea in fata mea. Am fost bune prietene mult timp si dupa ce s-a terminat a patra, dar dupa un timp totul s-a rupt pentru ca timpul nu ne-a permis sa iesim ca inainte si sa vorbim ore intregi.
Dar trecutul nu o sa revina ca sa-mi recapat eu prietenii...

1 comentarii:

Aliuna spunea...

iti ia ceva timp pana iti dai seama de adevarata fata a oamenilor si pana cand o sa ajungi sa cunosti oamenii doar privindu-i, pana atunci urmeazati intuitia.
Imi pare rau ca nu mai tii legatura cu ele, este greu sa pierzi o prietenie. Insa ai timp sa iti faci o alta si sa ajungi sa il cunosti pe om astfel incat sa stii ca ii poti spune totul.
Poate nu mai sunteti atat de apropiate acum, dar nu se stie ce o sa se intample in viitor. Mama are o prietena pe care o stie din generala, cat au fost la facultate si cat si-au inemeiat o familie, o casa nu au vorbit si acum sunt cele mai bune prietene.
Ai grija>:D<

Un produs Blogger.