7.9.10

Bum!

M-am saturat! Pur si simplu au si nervii mei o limita. M-am saturat sa suport tot ce spun ceilalti si sa fiu eu aia  care incearca sa tina totul in limitele bunului simt. Eu am lasat de la mine, bun si cu ce a ajutat asta? Se ajunge mereu in acelasi punct! Nu conteaza ca eu las de la mine lumea tot pe mine ma vorbeste de rau. 
Si pot sa dau nume nervilor mei in momentu asta: FF. Ma enerveaza ca nimeni nu-i vede pe ceilalti cand gresec de o mie de ori, ma vad pe mine in schimb cand gresesc odata. Si atunci toata lumea imi sare in cap! Nici treaba de moddie nu pot sa mi-o fac frate ca nu le convine lor cum dau eu avertismente, da ce ar trebui sa-i ridic in slavi  si sa-i rog frumos sa puna next la ficurile lor? 
Vorbeam cu o prietena recent(nu dau nume) si m-a intrebat de ce nu renunt. Oh! Simplu! Sunt eu al naibii si nu le fac calea usoara. (Ca si asa pe ei ii doare undeva de parerea adminelor din cate mi-am dat seama si ele nu pot face nimic.) Atata timp cat sunt moddie am si eu un cuvant de spus pe forumu ala, pot sa dau avertismente la ficuri cand s-a facut saptamana si asa mai departe si pot sa ii enervez un pic, oricat de putin. Sa vada si ei cum e sa suporti zi de zi aceleasi comentarii stupide si aceleasi persoane care-ti freaca nervii. 
Mai nou se ia lumea de mine ca eu sunt singura care spune nu cand vine vorba de accesul userilor la privat. Ete scart! De parca m-ar interesa pe mine, eu mi-am bagat in grup userii pe care i-am vrut de acuma putin ma intereseaza.
Gata! M-am descarcat. Chiar nu mai puteam tine in mine prea mult. Si asa nu ma simt deloc bine in ultimele zile, nu vreau sa ma imbolnavesc mai rau pentru ca ma enervez. De acum am zis ca nu o sa-mi mai pese. O sa-i tratez si eu asa cum ma trateaza ei pe mine: cu sictir, scarba si multa nerusinare.

5 comentarii:

Amarena spunea...

Eu ma bucur foarte mult ca nu renunti. Sincer esti o moderatoare foarte buna si nu vreau sa te pierd. Dupa ultima intalmplare "fericita", am incercat sa iau mai multa atitudine ca simt ca am pierdut controlul. Vorba Silviei, s-a ajuns la o democratie prost inteleasa.
Tu fa-ti treaba cu avertismentele, nu mai baga toate comentariile in seama. Da si tu daca e avertisment a2a zi dupa ce s-a facut saptamana ca poate user a pus saptamana asta next-ul la 2 dupa-amiaza, dar saptamana viitoare ajunge la 10 seara.
Imi multumesc ca esti inca alaturi de noi.

Our School spunea...

Silvia are dreptate in ce spune:))
Nu trebuie sa-mi multumesti :)) O fac pt ficuri si ca sa nu le las cale libera unora ;))

F. spunea...

Amarena:x , iti zic asa ca ador numele, ai dreptate
Tu continua sa iti faci treaba, sa activezi si totul o sa fie bine.
Silvia are dreptate cand zice de democratie. Si Amarena sper sa puneti piciorul in prag cat mai FERM puteti
tu flutu nu trebuie sa iti mai faci grija. Daca tie iti place ce faci nu ai de ce sa dai explicati sau mai stiu eu ce. chiar vreau sa te vad activa iar.
si incearca sa nu mai pui la suflet tot ceea ce sa intampla. nu te schimba

Amarena spunea...

Ok, e bine ca ai un motiv ca sa nu te lasi :)
Si eu as vrea sa te vad macar in top 10, e ciudat acum.

pixie - ma bucur ca iti place nickname-ul meu :X O sa incercam sa luam mai multe decizii singure, fara atata consultare, ca de aici au deviat lucrurile.

Our School spunea...

Top 10 nu stiu ce sa spun:-?? saptamana asta nu, pt ca n-am timp. Poate de saptamana viitoare o sa apar si eu. Sa stii ca inca nu mi-a trecut partea aia cu castigatu pana in decembrie:"> Ma gandesc la diferite planuri si scheme cum sa castig pe luna fara ca sa fie nevoie sa ma bag si in statistica pe saptamana, si deja am ajuns la o concluzie :))
Dar o sa vad cum fac din moment ce inca nu mi-am ervenit deloc ci din contra raceala mea s-a agravat.

Un produs Blogger.