3.9.10

Cluj.

Azi am avut o preselectie pentru o tabara de muzica care se va tine in Cluj. Am tremurat din toate incheieturile cand m-a ascultat pe mine, nu stiu mi-a fost frica ca nu m-ar fi acceptat. Eu sunt obisnuita sa castig mereu, deci va dati seama ca as fi avut o zi foarte proasta zi daca nu as fi intrat. Dar am intrat si asta conteaza! Siii nu am intart singura am mai convis lume sa vina la preselectie si pam pam pam uite ca a intrat.
Deci... in vancata de Pasti merg la Cluj! Stiu ca nu trebe sa-mi fac iluzii ca pana atunci mai e mult si asa mi-am facut iluzii si acuma ceva timp cand trebuia sa merg la concurs la Satu mare, dar de data asta e mai sigura plecarea.
O sa fie super! Prevad asta, chiar daca eu sunt aa cum sa spun, mai ciudata. Adica nu prea-mi place sa plec de acasa unde am tot ce-mi trebe. Asa ca cine e din Cluj sa spuna ca poate cine stie reusim sa ne intalnim.

6 comentarii:

Luna spunea...

Ala eu sunt de lângă Cluj, da' ajung acolo destul de des şi uşor, aşa că poa' ne vedem :x Sună drăguţ tabăra asta.

Our School spunea...

Poate ne vedem;x Ar fi frumos :)) Bine mai e pana atunci si inca nu stiu exact detalii da cand le aflu vorbim si poate ne vedem:>

Luna spunea...

Da. Ar fii frumos să ne cunoaştem faţă în faţă. :x

Amarena spunea...

E dragut ca pleci, oriunde, dar pleci. E bine din cand in cate cate o schimbare.
Si eu sunt comoda si ador sa lenevesc in casa, dar dupa ceva timp ma plictisesc si vreau sa evadez undeva :D
Felicitari pentru tabara asta!

Roxa David spunea...

Ce drăguț că pleci în Cluj :) La noi în Ardeal :))
La chitară cânți?

Our School spunea...

Da cant la chitara armonie :)

Un produs Blogger.