14.9.10

Inapoi la scoala.

Da, a inceput noul an scolar, desi profa de fizica ne-a zis ca abia de maine normal incepe.Deci mi-a schimbat dirigintele, am o diriga acum, suna ciudat si cand imi aud colegii: "Ma!! Vine diriga!" imi vine sa ma dau cu capu de toti peretii. Nu-mi place ca nu-l mai am pe dirig, el ne invoia si ne facea toate poftele cu ea nu stiu daca o sa reusim sa mai fim renumiti pentru invoit. Asa la prima vedere e ok, dar mai vedem noi mai tarziu. In mod special la primavara cand se incalzeste si se reia dusmania dintre A si B.
Am profa noua la geografie, e aiurea rau! Ne-a dat test din prima zi! Si chestia e ca ne-a dat din ce am facut anu trecut si noi anu trecut am facut o branza si jumate ca aia intarzia la ora mereu. La test eu ma rog sa iau un 8, ca daca ni-l trece in catalog m-am ars rau de tot. Adica ne-a dat caracterizarea Africii, cine a facut asa ceva in a saptea? Clar nu 7A! Noi am facut-o sa planga pe aia de anu trecut, daca anu asta nu fuge asta de la noi din scoala sa nu-mi spuneti mie Ala (daca nu se ocupam noi de asta o face C-ul deci nu-i problema).
Asa si la Istorie si Cultura civica am profa noua! Da e prea tare! E asa de dulce si simpatica! De ce nu sunt toti asa? Ea a avut o singura pretentie, sa nu intarziem la ore. Asta da profa de gasca! Pun pariu ca nu are mai mult de 22 de ani!
In rest mai am de cunoscut catova profi si sunt revoltata ca mi-a pus o ora de muzica la doua saptamani! Da nu-i posibil asa ceva! E o mare tampenie, putea sa-mi puna muzica in loc de sport ca si asa am doua ore. Asa si nu am colega noua, cred ca ne-a vauzt la deschidere si s-a speriat si nu a mai venit. Apropo la deschidere am tinut discurs, a fost oribil! Si inca o chestie, colegii mei sunt inalti! M-au intrecut! Adica eu am 1.75 va imaginati ce girafe am in clasa daca sunt mai inalti ca mine?

2 comentarii:

Amarena spunea...

Moaaaaa, in clasa a8a mai mult de 1,75? Imi spuipati seminte-n cap :))
Ai avut parte de ceva schimbari, dar cu timpul o sa te obiecuiesti cu ele :D
De abia te pregatesti pentru la anu' cand o sa ai si mai multe ;)

Our School spunea...

Pai suntem persoane care traiesc la inaltime, Bia :> 1.75 e o inaltime medie la noi in clasa :))

Un produs Blogger.