29.9.10

Internetul dauneaza grav sanatatii.

Am ajuns la concluzia ca calculatorul dauneaza grav sanatatii mele. Cat am stat fara calculator in exces ma facusem bine, acum iar am icneput sa ma simt rau si am gasit si explicatia, asa ca o sa renunt din nou la calculatorul in exces.
Daca tot m-am apucat sa fac postul asta sa mai spun cateva lucruri care sunt cam in acelasi subiect.
N-am mai intalnit oameni asa batuti in cap cum am intalnit pe unele forumuri in ultimul timp! Frate lumea ori citeste aiurea un post, ori face favoritisme, ori se ia de tine ca n-are ce face! Pe bune ma seaca deja! Si ca sa dau un exemplu concret pe funny se fac mai niste favoritisme de te uiti crucis! Userii simple sunt tratati foarte aiurea cand vine vorba de datul avertismentelor la ficuri, pentru ca ei anunta ca au vreo problema si bla bla la fel ca si moderatoarele, doar ca ei primesc avertisment imediat dupa ce s-a facut saptamana, in timp ce unele moderatoare nu primesc mai ca na sunt moderatoare(spun unele pentru ca sunt si moderatoare corecte). Si daca eu spun ceva, gata! Mi se sare in cap ca sunt nu stiu cum, ca nu-mi fac treaba de moddie, ca inteleg aiurea, ca imi place mie sa am ultimu cuvant si alte chestii de genul asta. Cum sa nu ma enervez? Imi vine uneori sa le spun cateva si sa incep o discutie la parere proasta de sa se uite si dracu` crucis la ce pot sa scot pe gura, dar nu eu ma abtin. Si de ce o fac? Pentru ca nu vreau sa implic si lume nevinovata. Dar oricum e degeaba pentru ca "un singur mar putred" e suficient.

3 comentarii:

Aliuna spunea...

asta are legatura si cu mica "cearta" de la legaturi? sincer nu stiu ce sa spun. Mie mi se pare normal sa se dea avertisment dupa ce trece o saptamana, deoarece in caz de autorul nu vine la doua saptamani cu un next, mi se pare si mai aiurea sa ajunga direct la dropped. Tu trebuie doar sa dai avertismente acolo unde este cazul, fara sa conteze ca este moderator, user normal sau admin. sa stii ca aceasta chestie este discutabila pe forum fara certuri. Insa nu stiu unde sa o fac. cred ca la sugestii. sau la atributile moderatorilor de ficuri deoarece tine mai multe de voi...

si calculatorul chiar da dependenta!

Our School spunea...

Da are legatura, dar eu m-am mai "certat" cu ea si prin alte parti. Da e normal sa se dea avertismente cand se face saptamana, dar nu-i corect ca nu se da la toti! Adica ei nu i s-a dat, lu Saty nu i se dadea, lu Sabina nici atat, se fac foarte multe favoristisme si asta ma deranjeaza, de asta am si comentat. :)

F - oxiee. spunea...

Off măi Alla, nu le mai băga în seamă.
Vorba ta, uniii vorbesc numa să se afle-n treabă. :-J
Toţi au preferaţi şi etc, etc.
Mă:| şi pe mn mă îngrijorează "nevoia" asta de a sta la calculator!:|
Devin psiho 8-}

Un produs Blogger.