23.9.10

Prea mult.

Deci orele la scoala imi ocupa tot timpul si acasa! Ne dau teme de zici ca suntem niste robotei de aia care umbla liberi pe strada! Plus ca de pe 30 mai incepe si CEX-ul! A si sa nu uit am si repetitie la cor joia si sambata si sunt solista deci nu prea pot lisi. Minunat, n-am ce spune, dar m-am legat la cap singura ce sa fac. Si ne intindem frate cu testele initiale pana pe 4 octombrie. De ce nu dau toti in aceiasi saptamana ca sa scapam de ele? Eu una sunt satula de ele, din prima zi si pana acum tot dam teste si mai trebuie sa dam si maine unu, si luni si tot asa pana pe 4 octombrie.
Am niste colegi prefacuti, ma rog unii din ei. Se barfesc unii pe altii pe la spate da in fata profilor sunt toti numai zambete, numai cativa mai spunem ce gandim restul au grija sa se dea bine pe langa altii. Deja ma enerveaza. Si nici nu suntem o clasa unita, fiecare e pe cont propriu numa cand vine vorba de teste toti ma iubesc ca le pot da sa copie, da de-al dracu ca nu le mai dau! Adica azi la engleza profa il felicita pe Tudor ca a facut o tema excelenta cand defapt trebuia sa ma felicite pe mine! Si nu mi-e ca l-a felicitat pe el mi-e ca nici multumesc nu a zis! Asta e cel mai deranjant lucru ca eu ii ajut da nu spune unu multumesc.
Trecand peste deja am reusit sa impresionez profii noi, deci asta e bine. In scurt timp nu o sa mai fie nevoie sa invat la unele materii, simple raspunsuri la ore o sa-mi aduca cate un 10.
Am avut si saptamani mai rele de atat, o sa merg mai departe ca intotdeauna. Pana in decembrie trebuie sa ma hotarasc daca sa dau la istorie sau geografie, dar chiar nu stiu la ce sa dau.

3 comentarii:

Aliuna spunea...

Nu stiu de ce aveam impresia ca esti bobocel... cel putin asa am dedus din primele randuri. iar apoi cel cu istorie si geografie m-a lamurit ca esti a8-a
E bine sa te dai bine pe langa prof, iti iei notele foarte usor si e atat de usor sa te prefaci ca esti atent si amabil incat e deja in firea noastra asta... tu trebuie sa iti vezi de treaba.
Te-ai hotarat la ce profil te duci? daca la filo eu iti zic sa dai istorie..
ce e CEX? canto? oo ce dragut:X mereu am vrut sa am un talent din acesta mai special si am injurat-o pe mama ca m-a dat la profil normal:))

Our School spunea...

Ma duc la mate-info, nu mi-a placut prea mult romana in 5-6 si asta m-a tras in jos atunci, acum mi-am revenit, dar matematica e iubirea mea.
CEX e centru de excelenta, eu merg doar la mate, atat am vrut, restu am refuzat, pt ca ar fi insemnat sa stau toata sambata la centru.

Amarena spunea...

Eu sunt de parere ca nu mai trebuie sa le dai sa copieze si sa le dai temele daca sunt nerecunoscatori. Si pe mine ma enerveaza genul asta de persoane.
Si in principal inveti pentru tine, nu ca sa aiba toata clasa note bune.
Bafta cu programul, poate dureaza un pic pana te obisnuiesti si apoi nu o sa ti se mai pare greu sau incarcat:)

Un produs Blogger.