1.9.10

September.

Ieri a fost ultima zi de vara, am fost trista si vesela in acelasi timp, nu stiu starea mea e la fel ca vremea, schimbatoare, in ultimele zile m-am simtit foarte rau. Septembrie, e deja prima zi din septembrie. Nu pot sa cred ca mai sunt aproximativ treisprezece zile si incepe scoala. Mi-e dor de colegi, dar nu mi-e dor de grijile pe care le ma in timpul scolii, as vrea ca scoala sa insemne doar prima zi, atunci cand mergi te vezi cu colegii si razi putin cu ei, apoi gata! Incepe din nou vara si poti sa stai iar la soare fara sa ai vreo grija.
A trecut timp atat de repede! Nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa fiu a opta, nu vreau! Ar fi frumos sa ma trezesc maine si sa-mi dau seama ca totul a fost un vis, dar nu va fi asa, realitatea isi face simtita prezenta in fiecare minut.
In schimb imi place toamna, e un anotimp cand nu trebuie sa-mi fac griji ca-mi va fi cald sau frig sau ca trebuie sa ma imbrac gros. Un hanorac peste un tricou cu maneca scurta ajunge, iar adidasii sunt mai mult ca bine veniti la fel ca si blugii lungi si pantofii mei favoriti cu toc. Primavara e anotimpul meu favorit, poate de asta imi place toamna, pentru ca se aseamana intr-un fel ca vreme.

3 comentarii:

Luna spunea...

Apăi chiar că-i naşpa acum. Adică cui Doamne crezi că nu i-ar place să meargă prima zi la şcoală şi să îi pupe umpic pe colegi, să bârfească umpic şi după să se întoarcă acasă şi a doua zii să fie iar vacanţă. Oh doamne, ce vis.
Ca anotimp toamna e naşpa pentru că toate încep să moară, da' e bine că ţie-ţi place vremea.:)

F. spunea...

s-a dus si vara :(
deja imi e dor de ea:((
primavara imi place si mie, foarte mult =;
nu mai spune nimic de scoalaaaa, te roooog :o3. Vreau si eu sa fiu clasa a 8-a. Vrei sa facem schimb:o3. A fost foarte simpla:">

Amarena spunea...

Nu cred ca o sa fie asa chin a8a, o sa te descurci foarte bine ca si pana acum ;)
Si mie imi plac toamna si primavara cand e vremea asa si asa si merge vestimentatia descrisa de tine :X

Un produs Blogger.