4.9.10

Slabiciune.

Ma simt slaba, foarte slaba. Credeam ca nu o sa ma mai indragostesc pentru mult timp de acum in colo, dar uite ca nu. Credeam ca o sa-mi placa de acel baiat mai mult timp, dar nu. M-am indragostit din nou. Iac! Nu-mi place sa fiu indragostita, ma simt moale si slaba si e un sentiment ingrozitor! 
De fiecare data cand am fost cu adevarat indragostita a fost oribil. Nu-mi place asa. Imi place sa fiu sigura pe mine, sa fiu hotarata si sa ma impun, nu sa ma las manipulata, de asta nici nu cred ca m-as avanta prea curand intr-o relatie care sa fie bazata cu adevarat pe iubire. Plus ca mi se pare prostesc la varsta mea sa ma indragostesc, adica am doar 14 ani! Cum spunea cineva odata: "Trebuie sa gusti din toate aromele vietii ca sa stii care-ti place cel mai mult".
O sa-mi treaca, eu asa sper. adica o sa-l revad abia in vacanta de Pasti, deci mai e muuult si bine pana atunci si sper sa scap de boala asta. E atat de ingrozitor sa te simti slaba. O sa uit si o sa trec mai departe, pentru ca iubirea nu-i de mine inca.

1 comentarii:

Amarena spunea...

De acord ca deocamdata e bine sa nu te gandesti la asta. Dupa ce trece a8a si ajungi la liceu, atunci mi se pare momentul cel mai bun.
Pot fi numite "indragosteli" ceea ce ai avut pana acum, dar nu "iubiri". Mai e timp sa experimentezi de toate.
E ciudat ca unii adora sentimentul asta de indragosteala, cu fluturasi si chestii :)) dar tu privesti lucrurile altfel. Imi place cum le vezi tu.
Timpul o sa vindece tot.

Un produs Blogger.