30.10.10

Dependenta.


Internetul e ceva de care nu ma pot lipsi niciodata. Pot sa nu-mi vad capul de treaba, sa ma simt oribil, sau sa am orice alta stare care sa nu-mi permita sa fac prea multe si cinci minute tot deschid calculatorul ca sa intru pe diferite siteuri unde am eu treaba.

Mi-am facut mai nou cont de facebook. De ce? Pai nu stiu nici eu. Am vazut ca foarte multa are si am zis sa vad si eu cu ce se mananca facebookul asta. Parca vad ca o sa-l abandonez asa cum am facut cu Twitterul si cu Hi5-ul. Dar acum imi place, intru zilnic ca sa vad cine ce a mai scris si sa-mi hranesc animalutul.
Am si cont pe missbimbo pe care intru zilnic, alta pierdere de timp, dar imi place, cel putin asa cred.
Am cont pe forumuri, pe multe forumuri, dar activez pe foarte putine. Ca veni vorba de forumuri, trebuie sa subliniez ceva ce stiam ca o sa se intample, mi-am lasat ultimul forum in plata Domnului, mi-a spus Rux ca asa o sa fie, ma bucur doar ca a fost un forum mai mare si am putut sa-mi fac prieteni mai multi pe el.
Am cont pe Youtube, pe Trilulilu, pe ce ore n-am cont? 
Uite cum imi pierd eu timpul. Sa nu mai spun ca messul e ceva fara de care nu pot trai, e simplu sa intru pe mess si sa vorbesc cu cineva fara sa-l vad si fara sa ma simt nu stiu cum ca trebuie sa-i zic acel lucru.
Deci petrec cel putin 3 ore in fata calculatorului.
P.S. Imaginea asta e prea tare! Am ras cu lacrimi cand am vazut-o, dar din nefericire reflecta un adevar pe care uneori nu vrem sa-l acceptam.

2 comentarii:

Rux spunea...

stiu ca ti-am zis eu xD :*

Our School spunea...

Da da mi-ai zis-o tu. Ai si tu odata dreptate si acum te lauzi :))

Un produs Blogger.