29.10.10

Letters.

Am inceput prin septembrie sa vorbesc cu cateva fete prin scrisori. Sincer imi place foarte mult, dar e o mica problema, timpul, n-am mult sii trebuie sa incerc sa scriu prin pauze scrisorile.
Ma rog, nu asta e important. Imi place ca prin scrisorile astea mi-am dat seama ca oricat ai vorbi cu o persoana pe net nu se compara cu vorbitul prin scrisori si iti dai seama de multe chestii prin scrisori. Scrisul spre exemplu e o chestie destul de importanta, iti dai seama de personalitatea celui care scrie scrisoarea si de situatia in care se afla cand a scris-o, in unele cazuri merge, in altele nu, acum depinde de situatie. Si mai e si faptul ca prin scrisori parca vorbesti mai deschis. 
Si chestia cea mai importanta: Scrisorile le poti pastra, in timp ce convorbirile pe mess se pierd pentru ca nicio memorie de calculator nu o sa te tina o viata.
Pana acum am primit scrisori de la: Crina, Silvia, Yana sii Lecsa. Fiecare are un scris diferit, are un mod diferit de a gandi si de asta sunt atat de speciale. 
Daca mai vrea cineva sa corespondeze cu mine stie unde ma gaseste.

4 comentarii:

Aliuna spunea...

Ahh si eu ador sa scriu scrisori:X si vorba ta.. cat de mult ai vorbi cu acea persoana, tot este ceva de spus.
Ma bucur ca cineva a venit cu ideea asta geniala... ma simt speciala cand scriu scrisori, le trimit si mai ales le astept. Eu scriu si in ore:)) la cele la care imi permit... am doua caiete deschise... unul scriu lectia iar pe celalalt scrisoarea:D

Fluff. spunea...

şi eu vreau să corespondez cu tineee ;x

Our School spunea...

Sigur pufii draga;;). Ma gasesti pe mess si facem schimb de adrese.

Luna spunea...

Ala şi eu am început să corespondez, defapt am primit o scrisoare de la Al. şi sincer nu se compară, vorba ta, deloc cu vorbitu' pe mess.
Radiam de fericire când am văzut scrisoarea, mai ales c-a fost prima pe care am primit-o. Mi-ar place să vorbim. Îmi dai adresa ta pe mess?

Un produs Blogger.