22.10.10

Mai buna ca prima?

Nu stiu cati dintre voi stiti, dar mai nou a aparut o carte intitulata Dracula, mortul viu, la inceput nu stiam ca are vreo legatura cu cartea pe care eu o ador inca din copilarie Dracula scrisa de Bram Stoker. Se apare ca aceasta carte este scrisa de stra-stranepotul lui Stoker, Dacre si un anume Ian, de care nu prea m-am interesat, sincer cand am vazut cartea pe rafturile dintr-o librarie am zis ca trebuie sa fie o porcarie scrisa de un autor care incearca sa copieze stilul lui Stoker. Uite ca nu a fost chiar cum ma asteptam eu, aceasta porcarie, cum am numit-o eu dupa ce am etichetat-o cu duritate pentru ca eram revoltata ca cineva incerca sa-l copieze pe autorul meu preferat, este scrisa cu ajutorul unor insemnari facute de Bram Stoker si lasate in arhiva familiei.
N-am citit cartea, dar coperta si desrierea m-au facut destul de curioasa. As vrea sa o citesc ca sa pot sa fac o comparatie intre ea si favorita mea, probabil o sa mi-o fac cadou de ziua colegei mele, sau o sa o vreau de Mos Neculai care apropo e pe 6 noiembrie deci mai am ceva de asteptat.
Uitati ce spune USD Today despre aceasta carte:
"Dracula, mortul viu păstreză chintesenţa şi splendoarea gotică a romanului lui Bram Stoker. O continuare care a meritat să fie aşteptată 112 ani."
Eu una sper sa se apropie macar cu 30% cartea de afirmatia facuta de cei de la USA Today.

3 comentarii:

Anonim spunea...

eu am auzit ca Dracula (prima carte) e doar celebra si atat. Deci.. nu ma prea tenteaza, am citit multe carti despre care se ziceau ca sunt misto si etc, dar m-au dezamagit. :D

Our School spunea...

Stiu si eu am citit multe carti despre care se spuneau ca sunt super si au fost groaznice, dar iti spun Dracula e prea misto ca sa nu o citesti :)

Aliuna spunea...

Ahh ador cartea, intr-adevar nu am citit-o acum mult timp, dar o ador:X Si eu sunt curioasa sa vad cum este aceasta noua carte.. nu stiam de existenta ei.. o sa o caut si eu la mine la diverta, sper doar ca e. Nu am mai trecut de ceva timp pe acolo:D

Un produs Blogger.