12.10.10

Tristete.

In ultima vreme ma simt ca si cum as fi foarte vinovata de ceva. Si cred ca stiu si de ce. Constiinta mea imi reproseaza ca m-am lasat pe tanjeala, ca nu mai invat ca alta data si ca la sport risc sa iau un 7 si sa nu-mi mai vad visul cu ochii, asta ma face sa ma simt ca naiba, imi distruge tot cheful si-mi vine sa plang la fiecare cinci minute. Ma simt groaznic! Si nici nu stiu ce sa fac ca sa uit. Probabil toti mi-ar spune ca sunt fraiera ca nu merita! Dar mi-am distrus viata sociala 3 ani de zile ca sa ma mentin cu media 10 si degeaba! daca-mi pune 7 la sport imi distrug toata media! Am vorbit cu mama desper asta si mi-a raspuns foarte sec, mi-a spus ca ei nu-i pasa! Si mi-e ciuda! Am facut toate astea ca sa-i demonstrez ei ca pot si eu sa fiu la fel de buna cum a fost ea si degeaba.
Stiu ca nu ar trebui sa ma consum atat, ca in viata mai ei si note mici, dar m-am chinuit atat, am invatat pana n-am mai putut si degeaba, daca-mi pune 7 toata munca mea se duce pe apa sambetei. Pur si simplu nu suport gandul asta. Cei din jurul meu nu fac decat sa-mi spuna ca ma concum degeaba, ca notele nu sunt totul, dar epntru mine sunt. Am stat ani buni si m-am uitat cum toata lumea ii lauda pe altii si niciodata pe mine, cand as fi putut si eu sa ma remarc cu ceva se intampla asta. De ce nu ne da sa invatam la sport? Asta pot sa fac! 
Am facut postul pentru ca simteam nevoia sa ma descarc, pur si simplu s-au adunat faorte mulet in mine in ultima vreme si nu am cu cine sa vorbesc. Yana invata dupa-amiaza, Lecsa la fel, Ioana e la camin si acolo nu au voie sa iasa si chiar n-am cu cine sa vorbesc! Imi lipseste foarte mult vara, imi lipsesc foarte mult prietenii mei!

0 comentarii:

Un produs Blogger.