28.11.10

Azi citesc.

E urat cand auzi ca cei de varsta mea spun ca cititul e pentru tocilari. Mi se pare o prostie sa spui ca tu nu ai nevoie sa citesti. Nu-mi place ca vad la toate operele literare facute cate un rezumat pe net ca elevul lenes sa-si poata lua de acolo tema. Recunosc ca si eu mi-am luat de multe ori de pe net, dar ori nu aveam timp, ori deja citisem si nu aveam chef sa scriu singurica. Sunt carti care merita citite.
Aud de fiecare data cand merg cu o carte la scoala si stau in pauza si citesc replici de genul: "Aa eu nici in doi ani nu termin o carte de asta!" Macar au incercat? E o prostie sa spui asa ceva. O carte care-ti place o poti termina si in doua zile sau chiar mai repede daca ai timp.
Sunt atatea carti frumoase, si lumea prefera filmele facute dupa ele. Alo! Pe ce planeta traiesc oare oamenii astea? Cartea e cu mult mai buna ca filmul. E deranjant cand aud: "Pai eu astept filmul, de ce sa ma complic sa citesc cand pot sa stau cu niste floricele si sa ma holbez la un ecran mare?" Da de ce ti-a dat Dumnezeu minte? Ca sa o irosesti stand in fata unui ecran? Poti manca o punga de floricele si in timp ce citesti.

27.11.10

Snow.

A venit deja iarna la noi in Iasi. Afara ninge de dimineata si eu azi a trebuit sa ies din casa! A fost un adevarat cosmar pentru mine. Eu urasc iarna. Adica da e dragut asa sa ninga, e un peisaj frumos, dar cand vine vorba sa o simt pe piele imi vine sa tip! E deranjant. E frig si trebuie sa te infofolesti in haine. Ce rost mai are sa te imbraci frumos daca afara ninge si tu trebuie sa ai o geaca, niste cizme si un fular si manusi ca sa nu-ti fie frig?
Nu pot sa mai port pantofi cu toc, cizmele cu toc sunt enervante pentru ca te duci in cap.  E un peisaj asa frumos, pacat ca nu poti sa te bucuri de el. Un singur e frumos iarna inafara de peisaj, caldura din casa, vai e prea frumos sa stai in casa la caldura, de perferat langa suba la bunica.

24.11.10

Music is everywhere.

Mi-am dat seama cat de dependenta sunt de muzica. Peste tot unde merg trebuie sa am muzica cu mine. Daca nu-mi merge mp4, telefonul, casetofonul, cdplayerul, ma apuc pur si simplu si cant eu. Ma trezesc uneori in ore(mai ales in ora de mate) si cant, pur si simplu imi vine sa cant.
Deobicei cand descopar o noua melodie o ascul la nesfarsit pana gasesc alta care sa-mi placa. Spre exmplu acum ascult pe repeat Sadness and Sorrow de la Naruto, si mi-am cautat si partitura ca sa o invat la pian.
Pentru fiecare moment din zi exista o alta melodie. Dimineata ascult la maxim melodiile pe care le da pe Utv, Kisstv sau MTV, la scoala am muzica din mp4, iar acasa ce mai am prin calculator, chiar si cand citesc trebuie sa am muzica. Cand merg pe strada am mereu castile in urechi. Daca plec si-mi uit castile acasa ma intorc chiar daca sunt in intarziere.
Muzica e peste tot, muzica e totul.

22.11.10

Abandon.

Am cam abandonat blogul in ultima vreme, dar mi-am cam pierdut cheful de a posta, nu stiu, cred ca timpul e de vina. Cand vad cate am de facut pentru a doua zi imi vine sa ma urc pe pereti.
Am impresia ca in ultimul timp o cam fac pe victima, nu-mi place, dar am momente cand chiar nu pot sa ma abtin. simt ca toata lumea impotriva mea. De ce? Nici eu nu stiu.
Acum a inceput sezonul testelor si tezelor. Saptamana asta am prima teza si am avut prima simulare la romana(simularea simularii cum zic eu), acus o sa mai am si altele, pana si teza o sa fie o simulare a simularii, e obositor sa trec prin acelasi timp de subiecte iar si iar. Vreau sa fie vara si totul sa se fi terminat.

14.11.10

Obisnuinta?

Mi-am facut un forum nou! Bine inca e in lucru da mi-am facut forum iar!
Acum stau si ma intreb. De ce l-am facut? Pentru ca m-am obisnuit ca mereu sa ma un forum al meu unde sa nu-mi poata nimeni spune ce sa fac, cand sa fac si unde sa fac? Probabil. Mereu mi-a placut sa fiu prorpia mea stapana.
Oricum sunt fericita, si presimt ca forumului asta o sa-i mearga mai bine decat ultimului meu forum, o sa am eu grija de asta. Vreau sa dureze muult muult timp si sa reusesc sa adun mai mult useri si tra la la.
Mi-e dor de zilele cand stateam pe TD pana tarziu si vorbeam cu totii pe chat, ce as vrea ca zilelele alea sa revina, pe atunci era chiar distractiv sa intrii pe forumuri, acum parca distractia a cam pierit, e doar o obisnuinta...

13.11.10

Apropouri.

In ultima vreme lumea cam bate apropouri. M-am cam saturat de chestia asta, am zis ca o sa fac iar bum-bum si de data asta nu ma mai abtin deloc. Mi s-a acrit sa vad persoanele astea false care nu stiu decata sa bage strambe si sa spuna prostii! Frate macar daca zici ceva zi un lucru destept, nu mai bate apropouri despre cineva care isi face treaba cum trebuie.
O sa bat eu in curand niste apropouri pe care sa le priceapa toata lumea daca lucrurile nu se imbunatatesc pe taramul crizatilor. Eu nu sunt genul de persoana care sa taca prea mult timp.
Da si acum m-am linistit putin, oricum planul meu merge mai departe. Daca lucrurile nu revin la normal o sa scriu un roman intreg si o sa ma tina minte tot poporul pentru cat de enervanta pot fi. Oamenii astea care nu stiu decat sa bata apropouri in lumea virtuala sunt zuzu zuzu dupa parerea mea, se prea leaga de lume si vor sa faca totu bine da fac totu al naibii de prost.

Un produs Blogger.