7.10.10

Powerless.

Am citit atatea carti si in fiecare vad acelasi lucru: fata slaba care nu poate face nimic si depinde mereu de un barbat! Da ce-i asta mai? Mie mi se pare cea mai mare tampenie existenta! O femeie e de trei ori mai buna ca un barbat daca stam bine si ne gandim, dar nu, in carti, pe la televizor si prin alte parti femeia e mereu slaba! Hai ca deja devine stupid!
O femeie poate face exact aceleasi lucruri ca un barbat(aa bine exceptand anumite lucruri care tin de anotomia corpului). Nu-mi place deloc pozitia in care este pusa femeia, in spatele cratitei, cum se spune. Bine acum nu mai sunt acele timpuri, dar totusi unii oameni nu inceteaza sa subestimeze capacitatea unei femei.
Spre exemplu baietii de la mine din clasa. Ei se dau mari si tari ca numai ei pot sa repare bancile, numa ei pot sa faca jaluzelele si tra la la. Ei nu pricep diferenta intre a nu vrea si a nu putea. Noi nu vrem sa ne ocupam de reparatii, nu ca nu putem, pentru ca daca stai si te gandesti noi avem mai multa rabdare ca ei si putem face lucrurile usor si cu calm. Ei ne vad pe noi ca niste fetite care se joaca cu papusele(vorba vine).

3 comentarii:

Luna spunea...

Bai stiu cum e chestia asta si e destul de nasoala. Totusi mie-mi place, adica uneori poate chiar simti nevoia sa ceri protectie si sa ai pe cineva mai puternic langa tine, si atunci ce faci, mai ales daca esti baiat?
Si eu pot repara banci, doar ca nu o demonstrez:))

Our School spunea...

Da uneori e dragut sa te simti protejata si toate alea, dar ma scoate din minti ideea ca sunt tratata ca un bebe care nu poate ridica niciun pai! Adica bai nene nu sunt atat de fragila chiar daca nu seman cu superman :))

Luna spunea...

Privind asa, sunt de acord cu tine:)
Nu-i prea interesant sa vezi cum toti in preajma ta te considera copilas pampalau si incearca sa faca totul in locul tau. :|

Un produs Blogger.